Skyddsfolie

Ett osynligt skydd mot synliga skador

Waxdepån erbjuder ett slitstarkt skydd mot repor på bilens mest utsatta ställen med en smart och näst intill osynlig folie som tål både avfettning och solljus. Skyddsfolien är UV-beständig i upp till tre år och lätt att demontera när det blivit dags att sälja bilen, perfekt för andrahandsvärdet. Folien går att applicera på alla lackade ytor. Här följer några exempel på utsatta ytor som vi på Waxdepån brukar skydda. Fråga också gärna om pris på att skydda andra lackade ytor.

På bilderna nedan ser du markerat i grönt hur den transparenta folien placeras:

[six_col pos=”first”]
Dörrkantsfolie - Skyddsfolie Waxdepån

Dörrkantsfolie

Skydda den känsliga dörrkantslacken genom att förstärka med en transparent folie. Folien tar smällen och skyddar dörrkanten mot oönskade repor och skador.

Pris 100 kr, inkl. moms, per dörr.
[/six_col]

[six_col pos=”last”]
Handtagsfolie - Skyddsfolie Waxdepån

Handtagsfolie

Dörrhandtagsfördjupningen är ett utsatt område för repor från naglar, ringar och annat. Skydda ytan med vår anti-scratch-folie som appliceras för att skydda just detta område.

Pris 125 kr, inkl. moms, per dörr.
[/six_col]


[six_col pos=”first”]
insteg dörr - Skyddsfolie Waxdepån

Skyddsfolie insteg dörr

När du, eller dina passagerare, kliver i och ur bilen så passerar fötterna insteget. Varje gång. Skor och grus kan lätt göra repor. Instegets lack skyddas effektivt med den näst intill osynliga skyddsfolien.

Pris 300 kr, inkl. moms, per insteg.
[/six_col]

[six_col pos=”last”]
insteg bak - Skyddsfolie Waxdepån

Skyddsfolie insteg bak

Då de flesta stötfångare är lackade idag är det lätt att få repor och skador på detta område. Genom att applicera en skyddsfolie minskar risken för skador på lacken då väskor, barnvagn eller hund skall lastas.

Pris 600 kr, inkl. moms.
[/six_col]